Ostajan opas

Kehysten ja linssien valinta

Optikko Niskalalta löydät itsellesi sopivat & yksilölliset kehykset. Meiltä löydät kaikkien valmistajien yksi- ja moniteholinssit - valikoimastamme moniteholinssejä henkilöille, joiden on nähtävä lähelle ja kauas samoilla silmälaseilla. Tarjolla on vaihtoehtoja eri hintaluokissa sekä käyttöominaisuuksissa. Lisäksi tarjoamme erilaisia lisäominaisuuksia, jotka parantavat taatusti valitsemiesi linssien käyttömukavuutta.

Piilolinssien valinta

Löydät valikoimastamme sinulle sopivat piilolinssit - halusitpa kertakäyttöiset tai kuukausilinssit. Mikäli olet epävarma voimakkuuksistasi, olet tervetullut voimakkuuden tarkistukseen - VELOITUKSETTA. Huomaathan varata aikasi tarkastukseen etukäteen. Meiltä saat myös piilolinssitarvikkeet samalla kertaa mukaasi erittäin edullisesti.

Ostotapahtuma

Voit ostaa laseja laajasta valikoimastamme. Ennen silmälasien ostamista tarvitset silmälasireseptin. Voit varata ajan näöntutkimukseen tai piilolinssikontrolliin soittamalla tai varaamalla ajan sähköpostilla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Paytrail 

EasyCookieInfo

Optiplus